αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτο μαγαζί του Μποτρίνι έγιναν τα «μεσαιωνικά βασανιστήρια» στον 19χρονο- Διαψεύδει ο διάσημος σεφ

Στο μαγαζί του Μποτρίνι έγιναν τα «μεσαιωνικά βασανιστήρια» στον 19χρονο- Διαψεύδει ο διάσημος σεφ

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τον βασανισμό, σύμφωνα με τις καταγγελίες, του 19χρονου πρακτικάριου, σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας. Το μαγαζί ανήκει στον γνωστό σεφ, Έκτορα Μποτρίνι. Μιλώντας στο OPEN TV, ο γνωστός σεφ υποστήριξε πως στις κουζίνες και εντάσεις υπάρχουν και ατυχήματα συμβαίνουν, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται.

«Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες», τόνισε.

https://www.lifo.gr/icache/500/283/1/1534791_kerkyra-vasanistirio-fotografia_-1-.jpg

https://www.lifo.gr/icache/500/287/1/1534792_kerkyra-vasanistirio-fotografia_-2-.jpg

Ο ίδιος μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για “γελοιότητες” και “ηλιθιότητες”. Είπε ότι οι δύο μάγειρες ίσως ήρθαν στα χέρια, και απομακρύνθηκαν και οι δύο από την επιχείρηση. Αλλά γενικότερα όλοι στην κουζίνα «λειτουργούν σαν οικογένεια». Είπα μάλιστα ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα βγει η πραγματική αλήθεια.

Πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Όλοι γελάνε μ’ αυτά που ακούνε. Όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, φεύγει. Κανείς δεν τον κράταγε με το ζόρι».

Το φερόμενο θύμα έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από Ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 19χρονος φέρεται να δεχόταν «επιθέσεις» με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με τα εργαλεία μαγειρικής, από τον υπεύθυνο κουζίνας του εστιατορίου, τον αποδοκίμαζε φραστικά ενώ ασκούσε και λεκτική βία στον ίδιο αλλά και σε άλλους συναδέλφους.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες του φοιτητή, είχε απειληθεί πως εάν παραιτηθεί ή δημοσιοποιήσει την καταγγελία του δεν θα βρει ποτέ δουλειά ως σεφ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 6 =