αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτον δρόμο… της Apple; Πληροφορίες λένε ότι η Samsung θα λανσάρει τα νέα Galaxy S χωρίς φορτιστή και ακουστικά στο κουτί

Στον δρόμο… της Apple; Πληροφορίες λένε ότι η Samsung θα λανσάρει τα νέα Galaxy S χωρίς φορτιστή και ακουστικά στο κουτί

Η Apple επέλεξε να μην προσθέσει φορτιστή και ακουστικά στο κουτί των iPhone 12, ενώ αφαίρεσε αυτά τα παρελκόμενα από τα κουτιά ορισμένων παλαιότερων μοντέλων της. Φαίνεται ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα πράξει το ίδιο με τα επερχόμενα Samsung Galaxy S21.

Το παράδειγμα της Apple ακολουθεί η Samsung

Πριν την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Note 20 είχαν δημοσιευθεί φήμες οι οποίες ανέφεραν πως η κατασκευάστρια θα αφαιρέσει τον φορτιστή από το κουτί των phablets. Σύντομα, οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν, καθώς τα νεότερα flagships της εταιρείας έχουν φορτιστή στο κουτί τους.

Πρόσφατα, όταν η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone 12 και επιβεβαιώθηκαν οι αναφορές που ήθελαν την εταιρεία να αφαιρεί από το κουτί τον φορτιστή και τα ακουστικά, η Samsung δημοσίευσε την εικόνα ενός φορτιστή με το κείμενο “Included with your Galaxy” ή ” Μαζί με το Galaxy σου”.

Αυτό έκανε αρκετούς να σκεφτούν ότι τελικά οι φήμες για την αφαίρεση των παρελκόμενων από τα κουτιά των smartphones της Samsung ίσως και να ισχύουν. Κυρίως διότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα τόνιζε ιδιαίτερα τα δυνατά σημεία των Galaxy Note 20 και κάποιοι πίστεψαν ότι η εταιρεία προσπάθησε να αποτρέψει την επανέναρξη online συζητήσεων όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Νεότερες αναφορές δείχνουν ότι τελικά η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα προβεί μία πιο δραστική αλλαγή. Σύμφωνα με πηγές του ChosunBiz, από το κουτί των Samsung Galaxy S21 δεν θα απουσιάζει μόνο ο φορτιστής, αλλά και τα ακουστικά. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστες είναι οι συγκεκριμένες πηγές, αλλά η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μέλη της βιομηχανίας.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 3 =