αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτον «αέρα» 180.000 ιδιοκτήτες οχημάτων στην Ελλάδα- Πρόβλημα με ασφαλιστική εταιρεία

Στον «αέρα» 180.000 ιδιοκτήτες οχημάτων στην Ελλάδα- Πρόβλημα με ασφαλιστική εταιρεία

Μπροστά σε ένα αβέβαιο τοπίο βρίσκονται 180.000 χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν επιλέξει την ρουμανική ασφαλιστική εταιρεία City Insurance καθώς το εγγυητικό σχήμα Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), τοποθετήθηκε προσωρινός διαχειριστής στην ασφαλιστική επιχείρηση Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., με έδρα στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της εποπτικής αρχής της Ρουμανίας Financial Supervisory Authority, το εγγυητικό σχήμα έχει περιθώριο 4 μηνών για την αποκατάσταση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και τη διασφάλιση της συνετής και χρηστής διαχείρισης της επιχείρησης. Στην Ελλάδα, η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς Eλεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), εκπροσωπούμενη από την εταιρεία N. Bourgazas & Associates E.E.

Η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος σε ανακοίνωση ενημέρωσε για την ασφαλιστική επιχείρηση Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. επισημαίνει ότι: «Η εποπτική αρχή της Ρουμανίας Financial Supervisory Authority ενημέρωσε ότι στην ασφαλιστική επιχείρηση Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., με έδρα στη Ρουμανία, τοποθετήθηκε ως προσωρινός Διαχειριστής το εγγυητικό σχήμα της χώρας Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), με εντολή διάρκειας 4 μηνών για την αποκατάσταση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και τη διασφάλιση της συνετής και χρηστής διαχείρισης της επιχείρησης.

Στην Ελλάδα, η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς Eλεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), εκπροσωπούμενη από την εταιρεία N. Bourgazas & Associates E.E. (Συγγρού 168, 17671 Καλλιθέα, τηλ. 2109577096- 2109565481, fax 2109565481, e-mail: n.bourgazas@cityinsurance.ro ).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =