αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτις 26 Μαρτίου η «πρεμιέρα» για τις ναυαρχίδες Huawei P40 και P40 Pro, χωρίς Google Apps

Στις 26 Μαρτίου η «πρεμιέρα» για τις ναυαρχίδες Huawei P40 και P40 Pro, χωρίς Google Apps

Είναι πλέον επίσημο. Οι νέες ναυαρχίδες τις Huawei θα παρουσιαστούν στις 26 Μαρτίου 2020. Αυτό αποκάλυψε ο CEO της Huawei Consumer Business Group, Richard Yu. Πρόκειται για τα Huawei P40 και P40 Pro.

Αν δεν αλλάξει κάτι ως την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι νέες ναυαρχίδες της εταιρίας θα κυκλοφορήσουν χωρίς Google Apps. Δεν θα διαθέτουν δηλαδή δημοφιλείς εφαρμογές όπως το GMail, το Google Drive, το YouTube και τα Google Maps. Μένει να δούμε το κατά πόσο η Huawei θα καταφέρει να πείσει τους καταναλωτές να αγοράσουν (ακριβά) smartphones τα οποία δεν θα διαθέτουν εφαρμογές της Google- τις οποίες θα διαθέτουν οι ανταγωνιστές. Τα δεδομένα αυτά ισχύουν φυσικά και για την Ελλάδα. Τα κινητά θα διαθέτουν τα αντίστοιχα Apps που δημιούργησε η Huawei.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα Huawei P40 και P40 Pro θα είναι εξοπλισμένα με τον Kirin 990 5G τον οποίο θα συνοδεύουν 8 ή 12GB μνήμη RAM. Επίσης θα έχουν OLED bezel-less οθόνη με in-display fingerprint scanner, punch hole και δύο selfie κάμερες. Συνολικά, τα νέα κινητά θα έχουν 5 κάμερες.

Αναμένουμε την παρουσίαση τους, για να μάθουμε επίσημα όλα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 10 =