αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτις 23 Αυγούστου τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy Note 8

Στις 23 Αυγούστου τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy Note 8

Επιβεβαιώθηκε επισήμως η ημερομηνία παρουσίασης του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy Note 8, στις 23 Αυγούστου. 

H Samsung ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για ένα Galaxy Unpacked event, το οποίο θα λάβει χώρα στις 23 Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη, όπου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 8. H πρόσκληση έχει ως τίτλο της τη φράση “Do Bigger Things” και αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για την οθόνη, η οποία δεν αποκλείεται να είναι Infinity Display, καταλαμβάνοντας όλη την πρόσοψη.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο μιλούν για διαγώνιο οθόνης στις 6.3 ίντσες, ενώ ο λόγος της θα είναι 18.5:9. Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy Note 8 θα υπάρχει επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835, με μνήμη RAM 6 GB και η μπαταρία στο πίσω μέρος θα έχει χωρητικότητα 3300 mAh. Οι φήμες θέλουν να υπάρχουν διπλές κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ βελτιωμένη θα είναι και η λειτουργία του S-Pen Stylus.

Όπως διαβάζουμε στο Pestaola.gr, τo νέο Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να είναι αδιάβροχο, με μεταλλικό πλαίσιο Unibody, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του εκτιμάται ότι θα είναι είτε στα 64, είτε στα 128 GB, ανάλογα με την έκδοση. Πολλές πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρχει και μία έκδοση με μνήμη RAM 4 GB, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει ένα Galaxy Note 8 με επεξεργαστή Samsung Exynos 8890 σε επιλεγμένες αγορές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =