αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτη Σαουδική Αραβία «αποβιβάζεται» η ΕΨΑ- Ποιο προϊόν θα λανσάρει

Στη Σαουδική Αραβία «αποβιβάζεται» η ΕΨΑ- Ποιο προϊόν θα λανσάρει

Στο σύνολο του λιανεμπορίου στη Σαουδική Αραβία εισέρχεται η Βολιώτικη ΕΨΑ. Οι πρώτες παραδόσεις, όπως λέει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Μιχάλης Τσαούτος, θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2019.

Το προϊόν, το οποίο θα διατίθεται στη συγκεκριμένη αγορά, θα είναι το ice tea, δεδομένου ότι η τοπική νομοθεσία απαγορεύει τη διακίνηση αεριούχων αναψυκτικών. Όπως εκτιμά ο κύριος Τσαούτος, το επόμενο βήμα της συνεργασίας στη συγκεκριμένη χώρα θα αφορά στην εξαγωγή αναψυκτικών με στέβια, καθώς και της συσκευασίας υγρής στέβια λάιτ drops. Πρόκειται για προϊόντα, τα οποία έχουν ξεκινήσει να διακινούνται σε χώρες των Εμιράτων, όπως είναι το Μπαχρέιν, το Κατάρ και το Κουβέιτ.

Σε ό,τι αφορά την πορεία του 2018, ο Μιχάλης Τσαούτος τη χαρακτηρίζει κατώτερη του αναμενομένου, σημειώνοντας ότι παρουσιάσε τις διακυμάνσεις ενός καρδιογραφήματος. “Eνδεικτική είναι η πορεία του Αυγούστου, ο οποίος αναίτια κατέγραψε αρνητική διαδρομή, όπως συνέβη και με άλλους μήνες. Κάποιοι κινήθηκαν καλύτερα και κάποιοι όχι. Ωστόσο, αναμένουμε έναν καλό Δεκέμβριο, λόγω εορτών”.

Επιπλέον, επισημαίνει ότι σημαντικό κομμάτι των πωλήσεων προήλθε από τις προσφορές. “Είναι αναγκαίο κακό, το οποίο μόνο υγιές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθότι οι προσφορές προέρχονται από τις σάρκες των εταιρειών (σημ: Δηλαδή τον τζίρο τους και όχι τα κέρδη τους)”.

Το Φεβρουάριο ολοκληρώνεται επένδυση της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση φουσκωτικής μηχανής και ετικετέζας, γεγονός που θα επιφέρει αλλαγές στο σχεδιασμό της φιάλης του 1,5 λίτρου, καθότι η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο μελέτης των σχεδίων για το νέο μπουκάλι, που θα βγει στην αγορά προσεχώς.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + eighteen =