αρχικηVIRAL«Στη ζωή μας, να ζητάμε περισσότερα από την επιτυχία στη δουλειά»: Μερικά λόγια του Γκρεγκ Πόποβιτς που μπορούν να εμπνεύσουν

«Στη ζωή μας, να ζητάμε περισσότερα από την επιτυχία στη δουλειά»: Μερικά λόγια του Γκρεγκ Πόποβιτς που μπορούν να εμπνεύσουν

O Γκρεγκ Πόποβιτς είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο ΝΒΑ και τον χώρο του μπάσκετ γενικότερα. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα σπουδαία επιτεύγματα του στον πάγκο των Σπερς αλλά και με τις ξεχωριστές τοποθετήσεις του στα διάφορα θέματα που προκύπτουν κατά καιρούς.

Για ακόμα μία φορά ο προπονητής του Σαν Αντόνιο φρόντισε να το αποδείξει σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία 350 μαθητών. Ένα από τα παιδιά ρώτησε τον Πόποβιτς ποιες είναι οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους φετινούς Σπερς και εκείνος έδωσε μία ιδιαίτερης σημασίας απάντηση.

“Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητες αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή μου. Θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενος αν ήξερα πως οι παίκτες που θα έκαναν την κοινωνία καλύτερη, πως θα έκαναν σωστές οικογένειες και θα ενδιαφερόντουσαν για τους ανθρώπους γύρω τους. Αυτό σίγουρα θα μου έδινε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από έναν τίτλο”, ανέφερε αρχικά ο Πόποβιτς πριν συνεχίσει:

“Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω ακόμα ένα πρωτάθλημα και θα δουλέψω σκληρά για να το καταφέρουμε. Αλλά πρέπει στη ζωή μας να ζητάμε περισσότερα από την επιτυχία στη δουλειά. Για αυτό έχουμε έρθει σε αυτόν τον κόσμο. Έχουμε έρθει εδώ για να καταλάβουμε πως μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια εάν είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και με τη σωστή παιδεία. Εάν γίνεις ένα πειθαρχημένο άτομο, που δείχνει σεβασμό τότε μπορείς να διεκδικήσεις τα πάντα. Εάν στέκεσαι στον διπλανό σου και πιστεύετε ο ένας στον άλλο, αυτό είναι που μετράει. Αυτό είναι που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους.”

Πηγή: eurohoops

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =