αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτην κορυφή του Hilton θα φτιαχτούν 50 υπερπολυτελείς κατοικίες

Στην κορυφή του Hilton θα φτιαχτούν 50 υπερπολυτελείς κατοικίες

Αλλαγές έρχονται στο Hilton της Αθήνας. Όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο, το εμβληματικό ξενοδοχείο θα έχει νέο όνομα από το 2024 και μετά. Και θα λέγεται Conrad. Ο ιδιοκτήτης όμιλος Κωνσταντακόπουλου συμφώνησε με τον όμιλο της Hilton την επέκταση της μεταξύ τους σύμβασης και σε αυτά τα πλαίσια ανακοινώθηκαν οι επόμενες κινήσεις.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Hilton, το νέο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει υπό το brand Conrad, ενώ θα αναπτυχτούν ιδιωτικές κατοικίες υπό τα brand Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences. Πρόκειται για περίπου 50 κατοικίες οι οποίες θα διαμορφωθούν στους υψηλότερους ορόφους του κτιρίου. Καθώς βρίσκονται ακόμη στο στάδιο του σχεδιασμού, δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί τα μεγέθη κάθε τύπου ιδιοκτησίας ούτε βέβαια και οι τιμές πώλησης.

Πάντω στο αντίστοιχο project στο Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης, το οποίο αποκαλείται «The Towers of the Waldorf Astoria» οι τιμές των, όχι ιδιαίτερα μεγάλων διαμερισμάτων κυμαίνονταν πριν ένα χρόνο από περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια δολάρια έκαστο. Η κατασκευή των κατοικιών στο Hilton της Αθήνας αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Όλες οι κατοικίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών και εξυπηρετούμενες με το μοντέλο των serviced apartments το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Costa Navarino με τα διαμερίσματα The Residences at The Westin Resort Costa Navarino. Ειδικότερα, οι Waldorf Astoria Residences θα έχουν προνομιακή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του νέου προορισμού, με ξεχωριστή είσοδο στο κτίριο, ένα ιδιωτικό lounge και χώρους ευεξίας για τους κατοίκους. Πρόκειται για ανεξάρτητες πολυτελείς κατοικίες, στις οποίες η εσωτερική διακόσμηση θα μπορεί να προσαρμοστεί βάσει των προτιμήσεων των ιδιοκτητών τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =