αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτην εταιρία με τα μεγάλα μπόνους: Οι θέσεις εργασίας που έχει ανοιχτές η Καρέλιας

Στην εταιρία με τα μεγάλα μπόνους: Οι θέσεις εργασίας που έχει ανοιχτές η Καρέλιας

Πριν λίγο καιρό γράφαμε για τα καθιερωμένα δώρα και τα μπόνους που μοίρασε η Καρέλιας στους εργαζομένους της. Κάτι που κάνει άλλωστε στο τέλος κάθε έτους.

Τώρα η εταιρία έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, αναζητά άτομα σε 2 ειδικότητες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ειδικότητες, ενώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε βιογραφικό εδώ.

Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου και για μελλοντική χρήση. «Αν είστε δημιουργικοί, αφοσιωμένοι, έχετε πάθος για την επιτυχία και σας ενδιαφέρει να κάνετε καριέρα στην Καρέλια, στείλτε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις βρεθεί μία θέση που σας ταιριάζει.

Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο απασχόλησής σας στην Εταιρεία μας, ανάλογα με τα προσόντα σας και τις εργασιακές μας ανάγκες. Θα διατηρήσουμε το βιογραφικό σας για μέγιστο χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, προκειμένου να σας ενημερώσουμε, στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια θέση κατάλληλη για εσάς. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, μπορείτε να μας ενημερώνετε για οποιαδήποτε συμπλήρωση του βιογραφικού σας απευθυνόμενοι στο hr@karelia.gr» σημειώνει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + seven =