αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτα 3,9 εκ. ευρώ η αξία της ΘΕΣγάλα- Έρχεται η εξαγορά

Στα 3,9 εκ. ευρώ η αξία της ΘΕΣγάλα- Έρχεται η εξαγορά

Στο ποσό των 3,9 εκ. ευρώ εκτιμήθηκε η αξία του εμπορικού σήματος του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, από εταιρεία – ανεξάρτητο εκτιμητή, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, ανέλαβε να κάνει την σχετική αξιολόγηση για λογαριασμό του συνεταιρισμού αλλά και του επίδοξου αγοραστή Ξενοφώντα Καντώνια – ιδιοκτήτη της Λαρισινής βιομηχανίας Cosmos Alluminium.

H συμφωνία εξαγοράς, με το άγνωστο ύψος του τελικού τιμήματος, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί κάτι που, εκτός απροόπτου, προβλέπεται να συμβεί κατά τις προσεχείς εβδομάδες

Η ολοκλήρωση του deal αναμένεται με αγωνία από προμηθευτές, εργαζομένους, συνεταιριστές και πιστωτές καθώς οι οφειλές είναι μεγάλες. Τα δάνεια και μόνο που έλαβε ο ΘΕΣγάλα από τις συστημικές τράπεζες αλλά και την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, υπολογίζονται περίπου σε 6-8 εκ. ευρώ.

Ήδη η πλευρά Καντώνια, όπως αποκάλυψε το thessaliaeconomy.gr, έχει εισφέρει στον συνεταιρισμό, εν είδει προκαταβολής, το ποσό των 500.000 ευρώ ενεχυριάζοντας το εμπορικό σήμα της επιχείρησης.

Ο ΘΕΣγάλα διαθέτει αυτόματους πωλητές γάλακτος σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθώς και ένα τυροκομείο έξω από τη Λάρισα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − twelve =