αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτα χέρια της αστυνομίας ο Άρης Φλώρος. Τον «τσάκωσαν» έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα

Στα χέρια της αστυνομίας ο Άρης Φλώρος. Τον «τσάκωσαν» έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει προσαχθεί ο Αριστείδης Φλώρος σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής. Οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν τον Αριστείδη Φλώρο έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα.

Ο Αριστείδης Φλώρος είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικές ημέρες με μία απόφαση η οποία δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις.

Με παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε και τα ερωτηματικά που προέκυψαν για την πιστοποίηση της αναπηρίας που οδήγησε σε πρόωρη αποφυλάκιση τον Αριστείδη Φλώρο καταδικασμένο σε 21 χρόνια κάθειρξη για κατάχρηση χρημάτων του δημοσίου, ανοίγει ο δρόμος, μέσω της δικαστικής οδού, να ανατραπεί αυτή η απόφαση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και πολιτική αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με εισαγγελική παραγγελία την οποία υπογράφει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης -απευθύνεται στην αρμόδια Εισαγγελία Χαλκίδας -ζητείται να ασκηθεί έφεση κατά του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου που αποφυλάκισε τον Φλώρο και να επανεξεταστεί στο σύνολο της η υπόθεση.

Υπογραμμίζεται επίσης πως η πνευμονολόγος που φέρεται να εξέτασε τον Φλώρο μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ έκανε λόγο για πλαστογράφηση της υπογραφής της και τόνισε πως ουδέποτε είχε εξετάσει τον συγκεκριμένο ασθενή.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 4 =