αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣΤΑΣΥ: Κανονικά η λειτουργία Μετρό, Ηλεκτρικού και Τραμ αύριο

ΣΤΑΣΥ: Κανονικά η λειτουργία Μετρό, Ηλεκτρικού και Τραμ αύριο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. αναστέλλεται η απεργιακή κινητοποίηση του σωματείου των εργαζομένων, που είχε προκηρυχτεί για αύριο 28 Μαρτίου, με τις γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό και το τραμ να λειτουργούν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών είχε προκηρύξει απεργία για την Τρίτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ) και την εξυπηρέτηση του 1,5 εκατομμύριου επιβατών καθημερινά».

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας τονίζει πως υπάρχει «δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των αιτημάτων των εργαζομένων και ως εκ τούτου αναστέλλει την 24ωρη απεργία». Πιο αναλυτικά το ΣΕΛΜΑ στην ανακοίνωση του επισημαίνει: «Στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση των αιτημάτων μας και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ, φάνηκε αμυδρά, να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας αναστέλλει «προσωρινά» μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο Τρίτη 28/3/23, διεκδικώντας κρατικές συγκοινωνίες, φθηνές γρήγορες και αξιόπιστες για όλους τους πολίτες» .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =