αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταματήστε να μιλάτε, ξεκινήστε να δράτε!»: Το νέο post του Gary Vaynerchuk που… μοιάζει γραμμένο για την Ελλάδα

«Σταματήστε να μιλάτε, ξεκινήστε να δράτε!»: Το νέο post του Gary Vaynerchuk που… μοιάζει γραμμένο για την Ελλάδα

Ακόμα ένα post- παρότρυνση έκανε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk. Η συμβουλή του απλή: «Σταματήστε να μιλάτε και ξεκινήστε να δράτε». Μια φράση που μπορεί να μην μιλά συγκεκριμένη για την χώρα μας, ωστόσο μοιάζει… να ταιριάζει γάντι στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα στα μέρη μας, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν καλές ιδέες. Αυτές υπάρχουν. Το βλέπεις αν πας σε μερικά επιχειρηματικά events ή ακόμα κι αν κάνεις μερικές ιντερνετικές συζητήσεις στα social media. Αρκετά τέτοια μηνύματα φτάνουν κατά καιρούς και στο It’s Possible. Με αρκετούς νέους ανθρώπους να λένε ότι «έχουν μια Χ ιδέα». Και ρωτούν για το πως θα μπορούσαν να κινηθούν.

Τελικά όμως, ελάχιστοι προχωρούν σε πράξεις. Οι δικαιολογίες είναι αρκετές (έχουμε ξανά αναφερθεί και σε αυτές). Το «δεν έχω χρόνο» ή το « δεν έχω αρκετά χρήματα» ή το απλό «θα το κάνω κάποια στιγμή στο μέλλον», είναι ίσως οι πιο συνηθισμένες δικαιολογίες. Υπάρχουν και κάποιοι που αναλώνονται απλά στο να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων. Όπως όμως λέει ο Gary Vaynerchuk στο παρακάτω post, αυτοί που δεν ξεκινούν να δρουν, τελικά δεν κάνουν… τίποτα.

Do! Go!-My friends it comes down to action, the difference between me and others getting theirs vs the rest, the 99%,…

Posted by Gary Vaynerchuk on Donnerstag, 15. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + eighteen =