αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταμάτα να λες στον εαυτό σου ότι δεν έχεις χρήματα και χρόνο»: Ο Tony Robbins λέει ξεκάθαρα ότι αλλού είναι το κλειδί της επιτυχίας

«Σταμάτα να λες στον εαυτό σου ότι δεν έχεις χρήματα και χρόνο»: Ο Tony Robbins λέει ξεκάθαρα ότι αλλού είναι το κλειδί της επιτυχίας

Είναι δύο από τις δικαιολογίες που ίσως ακούμε συχνότερα, από ανθρώπους που δεν καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους. «Δεν έχω αρκετά χρήματα» ή «δεν έχω χρόνο», λένε συνήθως. Κι όμως, η έλλειψη πόρων έτσι όπως τους έχεις στο μυαλό σου, δεν είναι το βασικό εμπόδιο προς την επιτυχία. Αυτό λέει ο διάσημος επιχειρηματίας και business coach, Tony Robbins.

«Οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στην ιστορία δεν είχαν πόρους. Αλλά είχαν επινοητικότητα. Και βρήκαν τους πόρους τελικά», λέει ο ίδιος.

Όπως εξηγεί, η επινοητικότητα είναι ο βασικότερος πόρος που μπορείς να έχεις. Επίσης, τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχεις στην αρχή της διαδρομής σου, δεν έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Είναι στοιχεία όπως η δημιουργικότητα, η αποφασιστικότητα και το πάθος. «Αν έχεις αυτούς τους πόρους, στην συνέχεια μπορείς να βρεις όποιους άλλους πόρους θέλεις», τονίζει ο Robbins.

«Όταν οι άνθρωποι βρίσκονται ανάμεσα στο να πεθάνουν ή να πετύχουν, συνήθως πετυχαίνουν», σημειώνει. Είναι λοιπόν σημαντικό να σταματήσεις να σκέφτεσαι άλλα πράγματα, βρίσκοντας συνεχώς δικαιολογίες. Και να κινηθείς αποφασιστικά προς τον στόχο σου. Το 80% της επιτυχίας βασίζεται στην ψυχολογία, καταλήγει ο Tony Robbins.

Tony Robbins says Success is 80% Psychology and 20% Strategy.

Tony Robbins says Success is 80% Psychology and 20% Strategy. Watch full clip here: http://bit.ly/2zdSgDC

Gepostet von Success Resources am Sonntag, 17. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 6 =