αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταμάτα να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν θέλουν να νικούν»: Το νέο viral post του Gary Vaynerchuk

«Σταμάτα να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν θέλουν να νικούν»: Το νέο viral post του Gary Vaynerchuk

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχους, Gary Vayncerhuck, είναι αναμφίβολα ένας άνθρωπος που θέλει να νικά πάντα. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η άποψη του για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, την οποία σας παρουσίασε πριν μερικές ημέρες το It’s Possible. Ο ίδιος ρωτήθηκε για το θέμα στο Instagram, απαντώντας ξεκάθαρα: «Ακόμα υπάρχουν ευκαιρίες, για τους καλύτερους παίχτες».

Τώρα, ο γνωστός businessman, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Facebook. Τονίζοντας, ότι η νοοτροπία του νικητή που πρέπει να αναπτύξεις… περνά από τους φίλους σου. «Σταμάτα να κάνεις παρέας με ανθρώπους που δεν θέλουν να νικούν», τονίζει ο Gary Vaynerchuk στην ανάρτηση του, την οποία μπορείς να δεις παρακάτω. Φυσικά, κατάφερε για μια ακόμα φορά να γίνει viral.

Pass on to your crew.. it's time to audit … like Now!

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 7. Oktober 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 13 =