αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταμάτα να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι»: Η συμβουλή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου σε όσους τελειώνουν το πανεπιστήμιο

«Σταμάτα να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι»: Η συμβουλή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου σε όσους τελειώνουν το πανεπιστήμιο

«Δεν είναι η ζωή των γονιών σου. Δεν είναι η ζωή των φίλων σου. Δεν είναι η ζωή του σχολείου σου. Είναι η δική σου ζωή». Με αυτά τα λόγια ξεκινά τη συμβουλή του προς τους νέους που τελειώνουν το πανεπιστήμιο, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, David Bach.

Σε άρθρο του στο CNBC, εξηγεί το πως πρέπει να σκεφτεί τα δεδομένα, κάποιος που μόλις έχει τελειώσει τη σχολή του και βλέπει όλη τη ζωή να ανοίγεται μπροστά του. «Εδώ είναι η συμβουλή μου: Σταμάτα να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο ίδιος.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, δεν νοιάζονται για εσένα. Αν ήξερες το πόσο λίγο νοιάζονται για εσένα, δεν θα σπαταλούσες καθόλου χρόνο να για νοιαστείς για το τι σκέφτονται», λέει ο David Bach.

Πρέπει να κάνεις αυτό που εσύ πραγματικά θέλεις. «Θες να ταξιδέψεις; Πήγαινε ταξίδια. Εξαφανίσου για ένα χρόνο και δες τον κόσμο. Η δουλειά και η καριέρα θα είναι εκεί όταν επιστρέψεις», λέει με τολμηρό τρόπο ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, ο οποίος είναι και best seller συγγραφέας.

«Θες να δουλέψεις; Δούλεψε. Θέλεις να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση; Κάνε το» σημειώνει. Ενώ παράλληλα, όπως τονίζει ο ίδιος, πρέπει να είσαι καλός με όλους να τους σέβεσαι και να κάνεις φίλους. Οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστείς νωρίς, μπορούν να αποτελέσουν το δίκτυο με το οποίο θα πορευτείς για όλη σου τη ζωή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + five =