αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Γιατί έκοψα τα social media»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Γιατί έκοψα τα social media»

Μετά από σκληρή δουλειά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στην κορυφή. Κατέκτησε το ATP Finals. Πλέον, στόχος είναι η κατάκτηση ενός Grand Slam (Αυστραλιανό Οπεν, Ρολάν Γκαρός, Γουίμπλεντον, Αμερικανικό Οπεν). Λίγη ώρα μετά τον χτεσινό θρίαμβο του, ο 21χρονος τενίστας μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στην αποχή του από τα social media.

Γιατί προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση; Ο ίδιος εξήγησε: «Το έλεγα αυτό στον (προπονητή) Πάτρικ Μουράτογλου το πρωί. Κοιτούσε το feed στο Instagram του και του έλεγα πως αυτό ήταν που μου δημιουργούσε στρες, να βλέπω δημοσιεύσεις άλλων ανθρώπων. Είμαι ήδη αρκετό καιρό εκτός και καθώς τον κοιτούσα να σκρολάρει στις φωτογραφίες άλλων ανθρώπων προσπαθούσα να μην κοιτάζω καν. Είναι σαν να μου έχει δημιουργηθεί φοβία πλέον. Νιώθω πως δε μου χρειάζεται καθόλου αυτό» σημείωσε.

Και συμπλήρωσε σχετικά με την αποχή του από τα social media: «Είναι κάτι που με βοηθάει, βοηθάει στο να συγκεντρώνομαι και να μη σκέφτομαι τόσο πολύ. Σκεφτόμουν πολλά πράγματα όταν βρισκόμουν στο κορτ ενώ ήμουν ενεργός στα social media και σπαταλούσα ενέργεια και φαιά ουσία».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − nine =