αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Στέλνω ανθρώπους στον Άρη, περιμένατε να είμαι νορμάλ τύπος;»: Ο Elon Musk έκανε ανατρεπτική εμφάνιση στο SNL (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στέλνω ανθρώπους στον Άρη, περιμένατε να είμαι νορμάλ τύπος;»: Ο Elon Musk έκανε ανατρεπτική εμφάνιση στο SNL (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε η εμφάνιση που πολλοί περίμεναν: Ο Elon Musk πήγε στο Saturday Night Live (SNL). Έγινε έτσι ο ο πρώτος δισεκατομμυριούχος παρουσιαστής του δημοφιλούς show.

Όπως είπε ο ίδιος, είναι ο πρώτος παρουσιαστής του SNL με Σύνδρομο Άσπεργκερ ή τουλάχιστον ο πρώτος που το παραδέχεται. Ανέφερε το όραμά του για το μέλλον, το οποίο είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το να γίνει ο άνθρωπος διαπλανητικό είδος. Αναγνώρισε πως αν έμενε σε αυτά τα δύο πράγματα στα Tweets του θα ήταν αρκετά δημοφιλής, αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί να σχολιάζει ό,τι του φαίνεται αστείο με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκει τον μπελά του.

«Έτσι λειτουργεί το μυαλό μου. Επανεφηύρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στέλνω ανθρώπους στον Άρη με διαστημόπλοια. Πιστεύατε ότι θα είμαι ένας χαλαρός, νορμάλ τύπος;», είπε ανάμεσα σε άλλα ο ιδρυτής των Tesla και Spacex.

Σε ένα άλλο κομμάτι τις βραδιάς όπου παρουσιάζεται η επικαιρότητα ως παρωδία, εμφανίστηκε ως ένας φανταστικός ειδικός στα κρυπτονομίσματα με το παρατσούκλι Dogefather, προσπαθώντας να εξηγήσει τι ακριβώς είναι το Dogecoin.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως τουλάχιστον τέσσερις ανταγωνιστές της Tesla αγόρασαν χρόνο διαφήμισης για το SNL, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την εμφάνιση του Musk για να πουλήσουν τα δικά τους μη-Tesla ηλεκτρικά οχήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =