αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτέλεχος της Goldman Sachs έβγαλε εκατομμύρια από το κρυπτονόμισμα Dogecoin και… παραιτήθηκε από τη δουλειά του

Στέλεχος της Goldman Sachs έβγαλε εκατομμύρια από το κρυπτονόμισμα Dogecoin και… παραιτήθηκε από τη δουλειά του

Ένας από τους ανώτερους διευθυντές της Goldman Sachs στο Λονδίνο παραιτήθηκε από την αμερικανική επενδυτική τράπεζα, αφότου έβγαλε εκατομμύρια από επενδύσεις στο Dogecoin, το κρυπτονόμισμα που έχει αυξηθεί περισσότερο από 1.000% σε αξία φέτος.

Ο Aziz McMahon διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής των πωλήσεων αναδυόμενων αγορών παραιτήθηκε από την τράπεζα, υποστηριζόμενος από διάσημους, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή της Tesla, Elon Musk, του ράπερ Snoop Dogg και του μπασίστα Kiss Gene Simmons.

Το κρυπτονόμισμα Dogecoin αυξήθηκε πάνω από 0,72 $ (0,51 £) έναντι του δολαρίου την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή της εμφάνισης του Musk στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ Saturday Night Live.

Έχει υποχωρήσει περισσότερο από 30% αυτήν την εβδομάδα, σε περίπου 0,50 $, σύμφωνα με τον Coindesk. Ωστόσο, εξακολουθεί να αυξάνεται περισσότερο από 1.000% από τις αρχές του 2021.

Λίγα είναι γνωστά για το πόσα χρήματα έβγαλε ο Aziz McMahon από το Dogecoin. Ο τραπεζίτης, ο οποίος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs για 14 χρόνια, δεν απάντησε σε αιτήματα για σχολιασμό. Ωστόσο, πηγές δήλωσαν ότι πίστευαν ότι ήταν ένα σημαντικό ποσό και ότι έκτοτε είχε αποχωρήσει από τη Goldman Sachs.

Φέρεται ωστόσο να έβγαλε τα χρήματα επενδύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό και δεν συμμετείχε στην εμπορία κρυπτονομισμάτων για λογαριασμό της Goldman Sachs.

Ορισμένοι πρώτοι αγοραστές του ψηφιακού νομίσματος πιστεύεται ότι συγκέντρωσαν μικρές περιουσίες καθώς η αξία του Dogecoin ανεβαίνει, συμπεριλαμβανομένου ενός ανώνυμου ιδιοκτήτη με μερίδιο που εκτιμάται ότι αξίζει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =