αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Στέγνωσαν» από ταμειακά διαθέσιμα τα ΕΛΤΑ- Προβλήματα στις πληρωμές προμηθευτών

«Στέγνωσαν» από ταμειακά διαθέσιμα τα ΕΛΤΑ- Προβλήματα στις πληρωμές προμηθευτών

Κάτι παραπάνω από οριακή είναι η ταμειακή κατάσταση στην οποία βρίσκοντα τα ΕΛΤΑ λίγο πριν τελειώσει αυτή η πολύ δύσκολη χρονιά.

Παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση έχει να διαχειριστεί ένα τεράστιο όγκο δουλειάς από τις ανάγκες που ανέκυψαν μέσα στην πανδημία (γεγονός που θεωρητικά θα ενίσχυει το τζίρο) παρουσιάζονται πολλά προβλήματα στις πληρωμές των προμηθευτών.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με πηγές των ΕΛΤΑ που επικαλείται το News247.gr, η επιχείρηση είναι σαν να έχει προχωρήσει σε μία άτυπη στάση πληρωμών αφού δεν έχει τη δυνατότητα να εξοφλήσει τους προμηθευτές οι οποίοι πάντως συνεχίζουν να προμηθεύουν.

Ολα αυτά ενώ ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί η κυβερνητική υπόσχεση για ταμειακή ενίσχυση της εταιρίας η οποία έχει δοθεί παραπάνω από μία φορά τους τελευταίους μήνες, ακόμα και από τα πλέον επίσημα χείλη. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το brand name της εταιρίας γνωρίζει σοβαρή ζημιά όσο διατηρείται αυτή η κατάσταση (και με δεδομένο ότι υπάρχει έντονη ανασφάλεια μετά την τελευταία κυβερνητική τροπολογία για το μέλλον του ΕΛΤΑ).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =