αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σκέψου σαν μικρό παιδί για να πετύχεις επιχειρηματικά»: Ο Richard Branson εξηγεί τον δικό του τρόπο

«Σκέψου σαν μικρό παιδί για να πετύχεις επιχειρηματικά»: Ο Richard Branson εξηγεί τον δικό του τρόπο

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, έκανε πάντα τα πράγματα διαφορετικά. Άφησε το σχολείο σε ηλικία 16 ετών για να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση. Και κατά τη διάρκεια της 50χρονης διαδρομής του, δεν συνηθίζει να εργάζεται σε γραφείο, αλλά προτιμά να δουλεύει… από μια παραλία, πάνω σε μια αιώρα.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης. Πιστώνει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του, στο γεγονός ότι σκέφτεται σαν παιδί.

«Τα παιδιά βλέπουν ευκαιρίες εκεί που συνήθως οι ενήλικες βλέπουν εμπόδια» τονίζει ο Branson σε blog post του.

Με τον ίδιο να θυμάται το πως ξεκίνησε. «Δεν είχα καμία εμπειρία» λέει και συμπληρώνει: «Αλλά αντί να αισθάνομαι αμηχανία και να αποθαρρύνομαι, αγκάλιασα το παιδί που είχα μέσα μου και βούτηξα στο άγνωστο. Σαν παιδί, έπρεπε να μάθω πάνω στην πράξη».

Με τη συνέχεια να είναι λίγο πολύ γνωστή. Ο Richard Branson ίδρυσε το Virgin Group και μέσα από μια πορεία γεμάτη ρίσκα, ανατροπές και επιτυχίες, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του κόσμου. Βγάζοντας φυσικά πολλά χρήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + three =