αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε 66 προσλήψεις προχωρά το Μουσείο της Ακρόπολης- Που μπορείς να κάνεις αίτηση

Σε 66 προσλήψεις προχωρά το Μουσείο της Ακρόπολης- Που μπορείς να κάνεις αίτηση

Το Μουσείο Ακρόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη 66 ΔΕ Φυλάκων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 60 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 

Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι μέσα σε κλειστό φάκελο και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα προσκομίσουν, είτε αυτοπροσώπως μετά από τηλεφωνικό ραντεβού τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα για τον covid 19, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Μουσείου κατά τις εργάσιμες ημέρες (από τις 08:30-13:30) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ 1 1 742 Αθήνα, υπ’ όψιν Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης (τηλ επικοινωνίας 210 9000 900, εσωτ 418 και 419)

Deadline για τις αιτήσεις στις 27 Δεκεμβρίου 2021.

Το έντυπο αίτησης και αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + thirteen =