αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε 1.000 απολύσεις προχώρησε η Microsoft

Σε 1.000 απολύσεις προχώρησε η Microsoft

Με τις αγορές να έχουν δεχτεί μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας που έχει χτυπήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, πολλά άτομα αναμένεται να χάσουν τις δουλειές τους, με την ανεργία να χτυπάει στο κόκκινο. Φαίνεται πως ούτε μεγάλες εταιρείες μπορούν να αντέξουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει σε απολύσεις περίπου 1000 ατόμων μέσα σε όλα τα τμήματα της εταιρείας, κάτι που έχει ήδη γίνει από την αρχή του νέου οικονομικού έτους, δηλαδή από 1 Ιουλίου. Οι μέχρι τώρα αναφορές έκαναν λόγω για απολύσεις συντακτών από το MSN, όμως η ιστοσελίδα ITNews αναφέρει πως ακόμα και άτομα το κερδοφόρο τμήμα Azure βρίσκονται μέσα σε αυτές τις απολύσεις.

Η εταιρεία πριν λίγες εβδομάδες είχε προειδοποιήσει για το νέο κύμα ανέργων που έρχεται λόγω της πανδημίας, αλλά προσπάθησε να καθησυχάσει τους υπαλλήλους της λέγοντας πως θα παλέψει για να τους κρατήσει και να τους ετοιμάσει για τα νέα δεδομένα της οικονομίας, σώζοντας εκατομμύρια θέσει εργασίας. Όμως, παρά την αύξηση των κερδών της κατά 15% το προηγούμενο τρίμηνο, η εταιρεία φαίνεται πως δε μπόρεσε να αντεπεξέλθει.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =