αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε ποιες περιοχές της Ελλάδα θα ανοίξουν νέα καταστήματα τα «Πολωνικά Jumbo»

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδα θα ανοίξουν νέα καταστήματα τα «Πολωνικά Jumbo»

Σε φουλ ρυθμούς αναπτύσσεται η αλυσίδα Pepco στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε στα προηγούμενα άρθρα μας ποια καταστήματα έχει ήδη ανοίγει στην χώρα μας.

Δεν σταματά όμως εδώ, ο Bogdan Grigoriu, Operations Manager της Pepco για τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία μίλησε στο Euro2day.gr και αποκάλυψε κάποια από τα επερχόμενα πλάνα της αλυσίδας.

Η εταιρεία, που διαθέτει ήδη 6 καταστήματα στην Ελλάδα, σχεδιάζει να ανοίξει νέα καταστήματα σε Αθήνα, Ίλιον και Θεσσαλονίκη τους επόμενους μήνες και γενικότερα μέσα στο 2023.

«Η Pepco σχεδιάζει να ανοίξει πολλά καταστήματα εντός του επόμενου έτους και προγραμματίζει περαιτέρω επέκταση τα επόμενα χρόνια. Τα σχέδιά μας είναι πολύ φιλόδοξα για την ελληνική αγορά και από την τεράστια εμπειρία μας, μόλις δημιουργήσουμε καταστήματα σε μια νέα χώρα, βιώνουμε ένα φαινόμενο “χιονοστιβάδας” και είμαστε σε θέση να κλιμακώσουμε γρήγορα την επιχείρηση. Τους επόμενους μήνες σχεδιάζουμε να ανοίξουμε ένα ακόμη κατάστημα στην Αθήνα αλλά και καταστήματα σε άλλες πόλεις όπως η Λάρισα, το Ίλιον και η Θεσσαλονίκη. Όλες οι άλλες τοποθεσίες των καταστημάτων Pepco θα δημοσιευτούν και θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Pepco.gr» εξήγησε το στέλεχος.

Στα βασικά χαρακτηριστικά της αλυσίδας είναι το γεγονός ότι η μέση τιμή στο σύνολο του κωδικολογίου της ανέρχεται στα 10 ευρώ. Το συνολικά διαθέσιμο κωδικολόγιο στην ελληνική αγορά αριθμεί 4.000 προϊόντα. Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιεί μεγάλες προσφορές, τύπου bazaar, σε σειρά προϊόντων.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 2 =