αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε κάποιους σίγουρα θα αρέσει: Το WhatsApp δοκιμάζει μηνύματα που «αυτοκαταστρέφονται» (Εικόνες)

Σε κάποιους σίγουρα θα αρέσει: Το WhatsApp δοκιμάζει μηνύματα που «αυτοκαταστρέφονται» (Εικόνες)

Η Facebook από ότι φαίνεται ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ασφάλεια των χρηστών της και έχει ξεκινήσει να προσφέρει στο WhatsApp αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία αφορούν τη διασφάλιση των προσωπικών τους δεδομένων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WABetaInfo, το WhatsApp δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα τα οποία αυτοκαταστρέφονται μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.

WhatsApp Beta Disappearing Messages

Το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο στη beta έκδοση 2.19.275 του WhatsApp για Android συσκευές και οι χρήστες μπορούν να το βρουν στις ρυθμίσεις των group chat. Προς το παρόν οι διαθέσιμες χρονικές περίοδοι αυτοκαταστροφής είναι τα 5 δευτερόλεπτα και η μία ώρα.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα A/B testing. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία επιλέγει τυχαία χρήστες οι οποίοι έχουν εγκατεστημένη τη beta έκδοση του WhatsApp και τους δίνει πρόσβαση στο χαρακτηριστικό.

WhatsApp Beta Disappearing Messages

Το WABetaInfo αναφέρει ότι το χαρακτηριστικό είναι ακόμη υπό ανάπτυξη και δεν είναι έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του στο ευρύ κοινό. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα του WhatsApp θα πρέπει να κατεβάσετε τη beta έκδοση του από το Google Play Store και να ελπίζετε ότι θα είστε ένας από τους τυχερούς.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 13 =