αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε επαφές με επενδυτές είναι ο πρόεδρος της MLS

Σε επαφές με επενδυτές είναι ο πρόεδρος της MLS

Ως τυπικότητα χαρακτηρίζει ο Γ. Καματάκης, Πρόεδρος και βασικός μέτοχος της MLS, το ζήτημα της εξόφλησης της Deloitte, όπως αυτό αναδείχθηκε στη χθεσινή συνέλευση των ομολογιούχων, προκειμένου η ελεγκτική εταιρεία να παραδώσει το τελικό πόρισμα του ελέγχου που πραγματοποίησε και να εκκινήσει η διαδικασία για τη δημοσιοποίηση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης που έληξε την 31.12.2019.

Σχολιάζοντας στο Capital.gr όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνέλευση των ομολογιούχων (ΜΛΣ01) της εισηγμένης, ο Γιάννης Καματάκης αναφέρει πως η Deloitte έχει ήδη λάβει ένα ποσό από το συνολικό προς εξόφληση και αναμένεται ενημέρωση για το υπόλοιπο προκειμένου και αυτό να διευθετηθεί. Αποτελεί, αναφέρει, τυπική διαδικασία να παραδοθεί το υπογεγραμμένο πόρισμα, ώστε να κατατεθεί επισήμως στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και να προχωρήσει ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων του 2019.

Προσθέτει παράλληλα ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με στρατηγικούς επενδυτές, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Κατά τον ίδιο, η τεχνολογία που έχει αναπτύξει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια κρίνεται πως μπορεί να προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον. Επιπλέον, δηλώνει ανοικτός σε επενδυτικές προτάσεις που τυχόν κατατεθούν και πως με τη στάση του να διευκολύνει το όποιο ενδιαφέρον προκειμένου να σωθεί η εταιρεία. Τέλος, επισημαίνει πως έχει αναλάβει ξανά μεγάλο μέρος της προσπάθειας για τη διάσωση της MLS και υπενθυμίζει ότι μεγάλο μέρος του τελευταίου ομολόγου που εξέδωσε η εταιρεία, καλύφθηκε με δικά του κεφάλαια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =