αρχικηVIRALΣε εκνευρίζουν τα χάρτινα καλαμάκια που λιώνουν; Εδώ είναι η μόνιμη λύση (Εικόνα)

Σε εκνευρίζουν τα χάρτινα καλαμάκια που λιώνουν; Εδώ είναι η μόνιμη λύση (Εικόνα)

Μάλλον το έχεις ήδη παρατηρήσει: Οι περισσότερες καφετέριες πλέον προσφέρουν μόνο χάρτινα καλαμάκια για να πιεις τον καφέ σου. Για οικολογικούς λόγους. Και ενώ αυτό το νέο μοντέλο μπορεί να κάνει καλό στο περιβάλλον, από την άλλη μεριά έχει… εκνευρίσει αρκετούς πελάτες. Ο λόγος; Τα περισσότερα από αυτά τα χάρτινα καλαμάκια αρχίζουν να λιώνουν πριν τελειώσεις τον καφέ σου ή όποιο άλλο ρόφημα έχεις αγοράσει.

Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι και ευχάριστη η αίσθηση όταν πίνεις από ένα τέτοιο καλαμάκι.

Και τι μπορείς να κάνεις; Η λύση λέγεται μεταλλικό καλαμάκι. Ναι, πλέον κυκλοφορούν πολλά τέτοια στο εμπόριο. Ένα μεταλλικό καλαμάκι μπορείς να το βρεις από τιμές που ξεκινούν από μόλις 0,22 ευρώ. Και φυσικά είναι πολλαπλών χρήσεων.

Μπορείς επίσης να βρεις σετ με 4 ή 6 καλαμάκια, μαζί με βουρτσάκι καθαρισμού. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι κατάλληλα για συχνή χρήση ενώ έχουν διάρκεια στον χρόνο. Τα μεταλλικά καλαμάκι πλένονται εύκολα και στο πλυντήριο πιάτων.

https://www.magichole.gr/media/catalog/product/cache/1/image/1200x1200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/e/metallika_kalamakia.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =