αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε εκνευρίζουν οι κόκκινες ενδείξεις ειδοποιήσεων στο Facebook; Θα μπορείς να τις απενεργοποιήσεις

Σε εκνευρίζουν οι κόκκινες ενδείξεις ειδοποιήσεων στο Facebook; Θα μπορείς να τις απενεργοποιήσεις

Αν σας εκνευρίζει και εσάς η πρακτική της Facebook να εμφανίζει ξανά και ξανά τις κόκκινες τελίτσες στο εικόνιδιο των ειδοποιήσεων, ακόμη και να έχετε δεί ήδη ποιες είναι αυτές, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως σύντομα θα μπορείτε να τις εξαλείψετε εντελώς από την εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TechCrunch, η εταιρεία ετοιμάζει μια μικρή αναβάθμιση για την εφαρμογή της που περιλαμβάνει νέες επιλογές διαχείρισης και μία από αυτές είναι αυτή που προαναφέραμε. Μια άλλη ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι η δυνατότητα να αφαιρέσεις συγκεκριμένα tabs από τη μπάρα πλοήγησης, όπως τα Marketplace, Watch, Groups, Events κλπ.

https://techcrunch.com/wp-content/uploads/2019/11/Facebook-Shortcut-Bar-Settings.png

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές, εκπρόσωπος της Facebook επιβεβαίωσε τα παραπάνω στο TechCrunch και εξήγησε πως γενικά προσπαθούν να διευκολύνουν τοους χρήστες στη διαχείρισης της εφαρμογής. Η αρχή θα γίνει από την έκδοση για iOS (More -> Settings & Privacy -> Settings -> Shortcuts) και θα ακολουθήσει αυτή για συσκευές Android.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =