αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε δύο ακόμα σημεία θα εμφανίζονται διαφημίσεις στο Instagram (Εικόνες)

Σε δύο ακόμα σημεία θα εμφανίζονται διαφημίσεις στο Instagram (Εικόνες)

Περισσότερες διαφημίσεις έρχονται στο Instagram. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα θα προσθέσει διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, ενώ ανακοίνωσε και τα ‘Reminder Ads’.

Οι διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης θα επιτρέψουν στους διαφημιστές να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε χρήστες που αναζητούν σχετικές λέξεις-κλειδιά στο Instagram. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης αναζητήσει την λέξη “περιποίηση δέρματος”, θα δει διαφημίσεις σχετικές με το θέμα αυτό μέσα στην ροή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Οι χρήστες μπορούν να διακρίνουν τις διαφημίσεις από τις κανονικές αναρτήσεις, χάρη στην ετικέτα “Sponsored” κάτω από το όνομα του λογαριασμού.

Όσον αφορά τα ‘Reminder Ads’ τώρα, αυτά θα κάνουν ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομά τους. Συγκεκριμένα, θα επιτρέπουν στους διαφημιστές να δημιουργήσουν reminders για επερχόμενες εκδηλώσεις ή λανσαρίσματα που μπορεί να ενδιαφέρουν την βάση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αν τους ενδιαφέρει κάποιο επερχόμενο γεγονός και να λάβουν τρεις ειδοποιήσεις από το Instagram: μία ημέρα πριν, 15 λεπτά πριν, καθώς και τη στιγμή της εκδήλωσης ή της παρουσίασης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 11 =