αρχικηVIRALΣε αυτή την πολυκατοικία στη Γλυφάδα κάθε διαμέρισμα είναι μια μικρή βίλα. Με ιδιωτική πισίνα σε κάθε όροφο (ΦΩΤΟ)

Σε αυτή την πολυκατοικία στη Γλυφάδα κάθε διαμέρισμα είναι μια μικρή βίλα. Με ιδιωτική πισίνα σε κάθε όροφο (ΦΩΤΟ)

Το Dousmani Building είναι ένα συγκρότημα τεσσάρων διαμερισμάτων στην περιοχή της Γλυφάδας. Σχεδιασμένα ως ένα ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό statement, τα διαμερίσματα έχουν ιδιαίτερα εσωτερικά χαρακτηριστικά και είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής.

Ξεκινώντας από το ισόγειο, το βουρτσισμένο σκυρόδεμα και η δρύινη είσοδος δίνουν το έναυσμα και το πρότυπο για το κτίριο που ακολουθεί, με τα πρώτα στοιχεία να μαρτυρούν τη μοναδικότητά του με τα εκλεπτυσμένα φυσικά υλικά και χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει το The Greek Foundation, που έχει δημιουργηθεί με στόχο την προβολή και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού διεθνώς, εντός των διαμερισμάτων κάθε επιφάνεια έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί κατά παραγγελία, με περαιτέρω επένδυση από ξύλο δρυός, δρύινες πόρτες και λεπτές δρύινες οθόνες πλέγματος που διαχέουν και απαλύνουν το φως.

Αυτό που καθορίζει το κτίριο είναι ο προσανατολισμός του, o οποίος εξασφαλίζει τη βέλτιστη έκθεση στο φυσικό φως, με τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή να πλαισιώνουν την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Σε κάθε όροφο, οι ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ευθυγραμμίζονται τέλεια με τον ορίζοντα, ενώ υπάρχει παράλληλα μεγάλος υπαίθριος χώρος.

Dousmani Building
Dousmani Building
Dousmani Building
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =