αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε αυτή την πλατφόρμα κάνεις αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Βάζεις τη φωτογραφία και σου δείχνει που έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο

Σε αυτή την πλατφόρμα κάνεις αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Βάζεις τη φωτογραφία και σου δείχνει που έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο

Αν θες να κάνεις αντίστροφη αναζήτηση εικόνων στο διαδίκτυο τότε ένα καλό εργαλείο είναι το tineye.com. Και είναι δωρεάν.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλά να ανεβάσεις την εικόνα που σε ενδιαφέρει, και η μηχανή αναζήτησης θα σε ενημερώσει για το αν και πότε η εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί στο διαδίκτυο. Έτσι ώστε να δεις ποιος έχει δημοσιεύσει την φωτογραφία και πιθανότατα να βρεις και περισσότερες πληροφορίες για αυτή.

Για να χρησιμοποιήσουμε το TinEye, αρχικά θα πρέπει να κάνουμε upload την εικόνα ή τον υπερ-σύνδεσμο (που περιέχει την εικόνα) που θέλουμε να εξετάσουμε στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια να πατήσουμε το «Upload». To λογισμικό πίσω από το TinEye «σκανάρει» αυτόματα δισεκατομμύρια εικόνες στο διαδίκτυο και επιστρέφει με τα αποτελέσματα και μας τα παρουσιάζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =