αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε αυτή την εφαρμογή βάζεις την φωτογραφία σου και την βλέπεις… να μιλάει

Σε αυτή την εφαρμογή βάζεις την φωτογραφία σου και την βλέπεις… να μιλάει

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει προχωρήσει πολύ. Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι… τρομακτικά ρεαλιστικό. Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην περίπτωση του MyHeritage. Η εν λόγω πλατφόρμα έχει δημιουργήσει το εργαλείο LiveStory. Τι μπορεί να κάνει αυτό: «Ανεβάζεις» μία φωτογραφία σου, και στην συνέχεια την βλέπεις… να μιλάει. Για την αφήγηση δεν χρειάζεται να μιλήσουμε οι εμείς, αφού υπάρχουν έτοιμες φωνές σε πολλές γλώσσες- ανάμεσά τους και η Ελληνική.

Μάλιστα μπορείς να πληκτρολογήσεις το κείμενο που θέλεις να εκφωνήσει η κινούμενη φωτογραφία. Με το αποτέλεσμα να είναι πολύ ρεαλιστικό. Στην συνέχεια μπορείς να κατεβάζεις το δημιούργημα σου στην συσκευή σου.

H πλατφόρμα το πάει και ένα βήμα παρακάτω: «Το LiveStory σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εκπληκτική βίντεο- βιογραφία ενός προγόνου χρησιμοποιώντας το οικογενειακό σας δέντρο και τις φωτογραφίες σας. Με ένα μόνο κλικ θα σας το ετοιμάσουμε και μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο και τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας». Πέρα από τις δικές σου φωτογραφίες δηλαδή, μπορείς να πειραματιστείς και με φωτογραφίες άλλων, ακόμα και προγόνων σου.

Δοκίμασε το δωρεάν εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 17 =