αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε ένα… χολιγουντιανό event η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone (ΦΩΤΟ)

Σε ένα… χολιγουντιανό event η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone (ΦΩΤΟ)

Η αίθουσα ήταν γεμάτη, ο Tim Cook στην θέση του, και κάπως έτσι η Apple παρουσίασε τα νέα iPhones. Στα κεντρικά της γραφεία. Χρησιμοποιώντας μερικά εντοπιστικά βίντεο τα οποία θύμιζαν περισσότερο ταινία του Hollywood, παρά ένα απλό τεχνολογικό event.

«Θα πάμε το iPhone X στο επόμενο επίπεδο. Θα είναι το καλύτερο iPhone που φτιάξαμε ποτέ», είπε ο Tim Cook.

Παρουσιάζοντας το iPhone XS. Το νέο δημιούργημα της Apple θα βγει σε χρυσό χρώμα, ασημί και γκρι του διαστήματος. Θα έχει IP68 αντίσταση στο νερό, κάτι που σημαίνει ότι θα αντέχει… σχεδόν τα πάντα. Θα έχει το μεγαλύτερο display στην ιστορία του iPhone: 458ppi, 2688×1242, 3 εκατομμύρια pixels. Το τσιπάκι του θα λέγεται A12 Bionic. Το πρώτο 7nm chip. Το A12 μπορεί να τρέξει 5 τρισεκατομμύρια διεργασίες το δευτερόλεπτο! Θα πρέπει να πούμε ότι από την παρουσίαση δεν έλειπε και το «μεγάλο αδερφάκι» του νέου iPhone. Το iPhone XS Max. Με μεγαλύτερη οθόνη για τους πιο απαιτητικούς.

Οι οπίσθιες κάμερες είναι δύο, στα 12 MP. Κάτι που ακόμα ενθουσίασε το κοινό, είναι η δυνατότητα του να «θολώσεις» το φόντο σε μια φωτογραφία, αφού την έχεις τραβήξει και την έχεις αποθηκεύσει στο κινητό σου. Ο στερεοφωνικός ήχος είναι ακόμη πιο «ζωντανός». Άλλο ένα ατού του νέου μοντέλου, σύμφωνα με τους παρουσιαστές. Και διπλή sim στα XS και XS Μax.

Όμως τι γίνεται με την ζωή της μπαταρίας; Το iPhone XS θα έχει μπαταρία που θα διαρκεί 30 λεπτά περισσότερο από το περσινό μοντέλο. Ενώ το Max θα έχει μπαταρία που θα διαρκεί 1μισι ώρα παραπάνω από το περσινό μοντέλο.

Λίγο πριν το τέλος του event, η Apple παρουσίασε ένα ακόμα iPhone, και μάλιστα… πολύχρωμο. Το iPhone XR. Το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, κίτρινο, μπλε, λευκό και άλλα χρώματα. Το μέγεθός του θα είναι 6,1 ιντσών, όπως είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό. Και καινούριο τσιπ: A12 Bionic chip. 12 MP η κάμερά του. Ίδια με το iPhone XS και iPhone XS Max.

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν όλα τα μοντέλα στην Ελλάδα.

H τιμή του iPhone XR θα ξεκινά από 749 δολάρια. Η τιμή του iPhone Xs θα ξεκινά από 999 δολάρια. H τιμή του iPhone Xs Max θα ξεκινά από 1099 δολάρια.

Στο event παρουσιάστηκαν επίσης το Apple Watch. Αυτό λέγεται Apple Watch Series 4 και θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και νέο display. Το S4 έχει νέο δυνατότερο διπύρηνο επεξεργαστή και νέο GPU. Το ίσως εντυπωσιακότερο; Η συσκευή διαθέτει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα. Και θα ενημερώνει τον χρήστη για το πότε… είναι απαραίτητο να πάει στον γιατρό.

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + four =