αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε «άδεια» για άγνωστο διάστημα βγαίνει ο CEO που απέλυσε 900 εργαζομένους μέσω video call

Σε «άδεια» για άγνωστο διάστημα βγαίνει ο CEO που απέλυσε 900 εργαζομένους μέσω video call

Ο CEO της Better.com, Vishal Garg, βγαίνει σε «άδεια» για άγνωστο διάστημα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τον σάλο από την κυκλοφορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δείχνει το συγκεκριμένο στέλεχος να απολύει 900 εργαζόμενους μονομιάς μέσω video-call.

Προς το παρόν, ο Chief Financial Officer, Kevin Ryan, θα διαχειρίζεται τις καθημερινές αποφάσεις που αφορούν την εταιρία.

Όπως γράφαμε χτες, 3 κορυφαία στελέχη παραιτήθηκαν μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε. Πρόκειται για τους head of marketing (Melanie Hahn), head of public relations (Tanya Hayre Gillogley) και vice-president of communications (Patrick Lenihan).

Την ίδια στιγμή, CEO, Vishal Garg, o οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, ζήτησε συγγνώμη μέσα από το blog της εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο που χειρίστηκα τις απολύσεις την περασμένη εβδομάδα». Και συμπλήρωσε: «Απέτυχα να δείξω τον κατάλληλο σεβασμό και την εκτίμηση για τα άτομα που επηρεάστηκαν και για τη συνεισφορά τους στη Better. Έχω την ευθύνη της απόφασης για τις απολύσεις, αλλά όταν την κοινοποίησα, έκανα λάθος την εκτέλεση. Κάνοντάς το αυτό, σας ντρόπιασα».

Συνέχισε λέγοντας ότι «λυπάται βαθιά» και «δεσμεύεται να μάθει από αυτή την κατάσταση και να κάνει περισσότερα για να είναι ο ηγέτης» που περιμένουν όλοι να είναι.

Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρία έχει αυτή τη στιγμή μια αποτίμηση που φτάνει στα 7 δισ. δολάρια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =