αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣάλος με το κονδύλι 12.000 ευρώ για… βασιλόπιτα στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης. Βορίδης: «Θα πληρώσω εγώ»

Σάλος με το κονδύλι 12.000 ευρώ για… βασιλόπιτα στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης. Βορίδης: «Θα πληρώσω εγώ»

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει με αφορμή τις αποκαλύψεις για το κονδύλι 12.000 ευρώ που ξόδεψε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την κοπή της φετινής βασιλόπιτας.

Την αποκάλυψη έκανε η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου. «Απίστευτα πράγματα. Πέρσυ στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!! Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!» έγραψε η κ. Τελιγιορίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, περιλαμβάνοντας τη σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Απίστευτα πράγματα.Πέρσυ στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την…

Gepostet von Τελιγιορίδου Ολυμπία -Βουλευτής Καστοριάς – Συριζα am Montag, 20. Januar 2020

Τι απαντά το υπουργείο

Πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησαν πως το κόστος της εκδήλωσης ήταν τέτοιο καθώς προσκλήθηκαν και οι 750 εργαζόμενοι στο υπουργείο, με αποτέλεσμα το ποσό να αντιστοιχεί σε 16 ευρώ ανά εργαζόμενο.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, δήλωσε ότι θα πληρώσει ο ίδιος τα χρήματα. Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN είπε: «Είναι ένα κονδύλι που υπάρχει, δεν το κατασκεύασα». Και συμπλήρωσε: «Εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000€ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − 2 =