αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Ρωτούν την γνώμη σου»: 4 σημάδια που δείχνουν ότι τα πας καλά στη δουλειά που είσαι

«Ρωτούν την γνώμη σου»: 4 σημάδια που δείχνουν ότι τα πας καλά στη δουλειά που είσαι

Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, υπάρχει αυτό το αναπόφευκτο… τρενάκι των συναισθημάτων. Στην αρχή, νιώθεις ότι δεν έχεις ιδέα τι κάνεις. Χάνεσαι προσπαθώντας να καταλάβεις πώς να δουλέψεις με το λογισμικό της εταιρείας, πού να βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, και πως λειτουργεί ο εκτυπωτής στο γραφείο.

Στη συνέχεια όμως έρχεται η ώρα να πάρεις την δουλειά στα χέρια σου και να αναλάβεις ευθύνες.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει σε βάθος χρόνου. Ακόμα και στις περιόδους που νιώθεις ότι έχεις «χαθεί». Είναι 4 σημάδια που δείχνουν ότι τα πας καλά στη δουλειά σου. Μπορούν να λειτουργήσουν ως μια πυξίδα που δείχνει ότι είσαι στον σωστό δρόμο.

Λαμβάνεις περισσότερο Feedback

Αυτό δείχνει το εξής: Αποδίδετε τόσο καλά που το αφεντικό σας θέλει να σας δώσει τα εργαλεία, τους πόρους και την εποικοδομητική κριτική που χρειάζεστε για να γίνετε ακόμα καλύτεροι. Έχετε θέσει τον πήχη ψηλά για τον εαυτό σας και τώρα είναι δουλειά του διευθυντή σας να συνεχίσει να σας boostάρει. Επομένως, μην υποθέσετε αυτόματα ότι το αυξημένο feedback είναι κάτι κακό. Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένας δείκτης ότι ξεπερνάτε τις προσδοκίες.

Είσαι αυτός που ρωτούν όλοι

Όταν οι συνάδελφοί σας έχουν ερωτήσεις ή αντιμετωπίζουν προβλήματα, είστε συνήθως το πρώτο άτομο στο οποίο απευθύνονται για βοήθεια και καθοδήγηση. Γιατί; Λοιπόν, επειδή οι άλλοι σε εμπιστεύονται. Έχετε καθιερωθεί ως ειδικός και οι συνάδελφοί σας αισθάνονται άνετα να σας πλησιάσουν για βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις.

Ρωτούν την γνώμη σου

Συνέχεια του παραπάνω. Το να σας ζητηθεί να παρέχετε τη γνώμη σας κατά τη διάρκεια συζητήσεων και meetings, είναι ένας άλλος δείκτης ότι κάνετε θετική εντύπωση. Εάν σας δοθεί μια θέση στο τραπέζι για μεγάλες αποφάσεις και σημαντικές συζητήσεις, αυτό σημαίνει ότι οι συνάδελφοι και οι ανώτεροί σας βλέπουν την αξία στις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Το αφεντικό σου στηρίζεται σε εσένα

«Μπορείς να το χειριστείς αυτό για μένα;». Eίναι μια ερώτηση που ακούτε μερικές φορές κάθε εβδομάδα; Όταν ο διευθυντής σας χρειάζεται κάτι να φροντιστεί, είστε ο πρώτος στον οποίο απευθύνεται; Το γεγονός ότι σας εμπιστεύεται αρκετά ώστε να βασίζεται σε εσάς χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ένα καλό σημάδι ότι ο διευθυντής σας εξακολουθεί να σας βλέπει ως ένα φοβερό πλεονέκτημα για την ομάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + seven =