αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠώς να αφαιρέσεις τους ανεπιθύμητους followers από το Instagram σου

Πώς να αφαιρέσεις τους ανεπιθύμητους followers από το Instagram σου

Αν θέλετε να διαγράψετε τους ανεπιθύμητους followers στο Instagram, μπορείτε εύκολα να το κάνετε μέσω της εφαρμογής για κινητά ή desktop.

Για να ελέγξετε την πρόσβαση που έχουν τρίτοι στο περιεχόμενο και το λογαριασμό σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τρεις επιλογές που προσφέρει Instagram: αφαίρεση, περιορισμό ή μπλοκάρισμα χρηστών.

Η αφαίρεση ενός follower στο Instagram, σημαίνει απομάκρυνση από τη λίστα των followers σας, το οποίο γι’ αυτόν τον χρήστη σημαίνει ότι δεν θα μπορεί πλέον να βλέπει πλέον τις αναρτήσεις σας στο feed του.

Από την άλλη μεριά, μπορείτε να περιορίσετε κάποιον follower στο Instagram, το οποίο σημαίνει ότι κάνετε σίγαση των σχολίων, των likes και των μηνυμάτων του στο λογαριασμό σας. Το άτομο εξακολουθεί να δημοσιεύει σχόλια και να σας στέλνει μηνύματα, αλλά δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με αυτά. Επίσης, οι άλλοι χρήστες δεν θα μπορούν να δουν τις αλληλεπιδράσεις αυτού του ατόμου με τις αναρτήσεις σας.

Η τελευταία επιλογή είναι να μπλοκάρετε κάποιον. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία, το άτομο δεν θα μπορεί πλέον να βλέπει το προφίλ ή τις αναρτήσεις σας. Επίσης, δεν θα μπορεί να σας στέλνει μηνύματα. Είναι σαν να μην υπάρχετε καθόλου στο Instagram για τον συγκεκριμένο χρήστη.

Τι συμβαίνει όταν αφαιρείτε followers στο Instagram;

Εάν αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των followers σας στο Instagram, το άτομο αυτό δεν θα ειδοποιηθεί. Ωστόσο, αν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός, δεν θα βλέπει κανένα περιεχόμενο στο προφίλ σας- ή, αν πρόκειται για δημόσιο λογαριασμό, θα βλέπει το κουμπί “Follow” αντί για “Following“.Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο θα καταλάβει ότι τον έχετε αφαιρέσει από τους followers σας.

Πώς να διαγράψετε έναν follower στο Instagram (Mobile)

  • Για να διαγράψετε followers σας, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας. Στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας.
  • Στη σελίδα του προφίλ σας, στην κορυφή, επιλέξτε “Followers“.
  • Θα δείτε τώρα μια λίστα με τους followers του προφίλ σας. Πηγαίνετε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε από τη λίστα. Επιλέξτε το και πατήστε “Remove“.
  • Το Instagram θα σας ρωτήσει εάν θέλετε πραγματικά να αφαιρέσετε το συγκεκριμένο άτομο. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας “Remove“.

Πώς να αφαιρέσετε τους followers στο Instagram (desktop);

  • Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και αποκτήστε πρόσβαση στο Instagram. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία του Instagram, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε “Profile“.
  • Στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε “Followers“.
  • Στο παράθυρο “Followers”, βρείτε το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε από τη λίστα σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Remove“.
  • Στο μήνυμα που λέει “Remove Follower?”, επιλέξτε “Remove“.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =