αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠώς να αλλάξετε την ευαισθησία του ποντικιού στα Windows

Πώς να αλλάξετε την ευαισθησία του ποντικιού στα Windows

Οι κακές ρυθμίσεις ευαισθησίας ενός ποντικιού μπορεί να είναι απογοητευτικές και πραγματικά να σας κουράζουν στην καθημερινότητα σας. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την ευαισθησία του ποντικιού στα Windows 10 ή 11.

Για να αλλάξετε την ευαισθησία του ποντικιού σας, κάντε κλικ στο κουμπί Start. Πληκτρολογήστε “Mouse settings” στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατήστε Enter. Θα εμφανιστεί το παράθυρο του ποντικιού. Προσαρμόστε το ρυθμιστικό με την ένδειξη “Mouse pointer speed” στην ευαισθησία που είναι η καλύτερη αίσθηση. Τώρα μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο.

Πώς να αλλάξετε την ευαισθησία του ποντικιού στο Control Panel

Εάν προτιμάτε, μπορείτε ακόμα να αλλάξετε την ευαισθησία του ποντικιού μέσω του Control Panel. Για πρόσβαση στο Control Panel, κάντε κλικ στο κουμπί Start και πληκτρολογήστε “Control Panel” στο πλαίσιο αναζήτησης. Στη συνέχεια, πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο “Open.”

Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του Control Panel και πληκτρολογήστε “Mouse.”

ευαισθησία ποντικιού

Αφού εκτελέσετε την αναζήτηση, κάντε κλικ στην επιλογή “Change the mouse pointer display or speed.”

Κάντε κλικ στην καρτέλα “Pointer Options” στο παράθυρο Mouse Properties και προσαρμόστε το ρυθμιστικό με την ένδειξη “Select a pointer speed” σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τώρα μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο Mouse Properties και το Control Panel.

 

ευαισθησία ποντικιού

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =