αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠώς θα απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας στο iPhone

Πώς θα απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας στο iPhone

Όταν τραβάτε μια φωτογραφία με το iPhone σας, η συσκευή εκπέμπει έναν ευχάριστο ήχο κλείστρου για να σας ενημερώσει ότι η λήψη έγινε με επιτυχία.

Για να εξασφαλίσετε μια εντελώς αθόρυβη εμπειρία με την κάμερα του iPhοne σας, απλά μεταβείτε σε αθόρυβη λειτουργία: ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απενεργοποιήσετε όλους τους ήχους κλείστρου. Με αυτόν τον τρόπο, το iPhone σας θα απενεργοποιήσει όλους τους ήχους, συμπεριλαμβανομένου του ήχου της κάμερας.

Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε, η απενεργοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας είναι εύκολη!

Για να απενεργοποιήσετε γρήγορα τον ήχο στο τηλέφωνό σας, σύρετε το διακόπτη Ring/Silent που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του iPhone στην πορτοκαλί ρύθμιση.

Αν ο διακόπτης Ring/Silent δεν εμφανίζει πλέον τη χαρακτηριστική πορτοκαλί απόχρωση, να είστε σίγουροι ότι το iPhοne σας έχει τεθεί σε αθόρυβη λειτουργία.

Με την εφαρμογή Κάμερα, μπορείτε πλέον να τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να ακούτε τους ενοχλητικούς ήχους κλείστρου.

Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη όλων των εκπληκτικών φωτογραφιών σας, απλά απενεργοποιήστε την αθόρυβη λειτουργία γυρνώντας τον ίδιο διακόπτη. Τώρα είστε έτοιμοι να τραβήξετε περισσότερες εντυπωσιακές λήψεις!

Αν το iPhone σας υποστηρίζει τη λειτουργία Live Photos, ενεργοποιώντας το παραπάνω χαρακτηριστικό αποσιωπείτε το γνωστό ήχο του κλείστρου όταν τραβάτε φωτογραφίες. Ωστόσο λάβετε υπόψη ότι το Live Photos δεν είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα shoppingmode iPhone. Ανεξάρτητα από το μοντέλο του iPhone σας, παλιό ή καινούργιο, η προαναφερθείσα μέθοδος θα εγγυηθεί την επιτυχή απόδοση.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − one =