αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠότε αναμένεται να είναι έτοιμο το Skroutz Food

Πότε αναμένεται να είναι έτοιμο το Skroutz Food

Χτες γράφαμε για το μεγάλο μπάσιμο του Skroutz στο πεδίο του delivery, με την δημιουργία του Skroutz Food. Ήδη στο site του Skroutz, υπάρχει το σχετικό πλαίσιο το οποίο μιλά για το Skroutz Food που έρχεται.

«Φτιάχνουμε το πιο απλό Online Delivery για να παραγγέλνεις εύκολα αυτό που θέλεις! Σε λίγες μέρες θα μπορείς να βρεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από τα καλύτερα καταστήματα σε οποιοδήποτε είδος κουζίνας!», τονίζει η εταιρία.

Oπως θα δεις στην παραπάνω εικόνα γίνεται μάλιστα κάλεσμα σε δύο πεδία: Από την μια σε επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν υπηρεσία online ντελίβερι, ενώ από την άλλη γίνεται κάλεσμα σε χρήστες που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό με αυτό τον τρόπο.

Πότε όμως θα βγει η νέα υπηρεσία στην αγορά; Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Κατά το πρώτο χρονικό διάστημα η υπηρεσία θα λειτουργήσει σε περιορισμένο εύρος γεωγραφικών περιοχών, και ένα μεγαλύτερο «άνοιγμα» θα γίνει πιθανότατα από το φθινόπωρο και μετά.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, πολλές είναι οι επιχειρήσεις εστίασης που έχουν μπει ήδη στον «κατάλογο» του Skroutz Food. Ανάμεσα τους μάλιστα και αρκετά μεγάλα brands. Είναι δεδομένο ότι η «μάχη» στο πεδίο του online ντελίβερι ανάβει για τα καλά. Και ένα «μονοπώλιο» αρκετών ετών (e-Food) φαίνεται να σπάει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 9 =