αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο χρόνο αφιερώνει για εργασία, διασκέδαση και ύπνο ο συνιδρυτής του Reddit

Πόσο χρόνο αφιερώνει για εργασία, διασκέδαση και ύπνο ο συνιδρυτής του Reddit

Έγινε εκατομμυριούχος στα 23 του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που δημιούργησε το Reddit μαζί με τον συμφοιτητή του, Steve Huffman. Την γνωστή πλατφόρμα που έφτασε να εξαγοραστεί από τη Condé Nast. Μιλάμε για τον 33χρονο σήμερα Alexis Ohanian. Ο ίδιος είχε αποσυρθεί από την εταιρία για 5 χρόνια και επανήλθε δυναμικά το 2015.

Πως είναι όμως, άραγε, η ημέρα ενός τέτοιο ανθρώπου. Το inc.com παραθέτει τι ακριβώς κάνει γνωστός businessman κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου. Κοιμάται μόλις 5 ώρες (01:00- 06:00) και από εκεί και πέρα αρχίζει… ένα ράλι για να προλάβει όλες τις δουλειές του. Λίγο πριν, κάνει γυμναστική και τρώει το πρωινό του.

Έχει πάντα μαζί του laptop και smartphone, έτσι ώστε να είναι «συνδεδεμένος». Ενώ έχει στις αποσκευές του ένα βιβλίο- διαβάζει κυρίως στις αεροπορικές πτήσεις. Τις πρωινές ώρες στη δουλειά, συνήθως έχουν κανονιστεί πολλά meetings. Το μεσημέρι κάνει ένα break kai κοιτά τα emails του που συνήθως είναι αρκετά.

Τις απογευματινές ώρες, πηγαίνει έξω, μπορεί να πιει κάποιο ποτό και να κάνει πιο χαλαρές συναντήσεις. Ακόμα και εκεί όμως, δεν λείπουν τα ραντεβού με συνεργάτες. Με τι συναντήσεις να φτάνουν σχεδόν μέχρι το βράδυ, όπου έρχεται η ώρα να κοιμηθεί. Συνήθως, πριν πέσει στο κρεβάτι, βλέπει κάποια από τις αγαπημένες του σειρές.

Όπως μπορείτε να δείτε στο γράφημα στα αριστερά, το 24ωρο του Ohanian χωρίζεται σε 8 βασικά πεδία. Με το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου του, να το αφιερώνει φυσικά στη δουλειά. Και σίγουρα, δεν είναι εύκολο να είσαι ένα από τους πιο πετυχημένους νέους επιχειρηματίες στον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 15 =