αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Escape Room

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Escape Room

Τα βλέπουμε να ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, τα τελευταία χρόνια. Είναι τα λεγόμενα Escape Rooms ή αλλιώς τα «δωμάτια απόδρασης». Με πολλούς ανθρώπους -κυρίως νεαρής ηλικίας- να τα επισκέπτονται για να περάσουν λίγη ώρα διασκέδασης εκεί. Τώρα όμως θα δούμε το business κομμάτι. Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Escape Room;

Ας δούμε την πρόταση franchise των Escaped – Live Adventure Games. Το πρώτο Escaped ξεκίνησε την λειτουργία του το Μάρτιο του 2015 στο Αιγάλεω, επί της Κωνσταντινουπόλεως 65 από Έλληνες Δημιουργούς και διαθέτει πέντε θεματικά δωμάτια απόδρασης και ένα εποχιακό, τα οποία έχουν εμπνευστεί, σχεδιάσει και κατασκευάσει οι ιδιοκτήτες του, βασισμένα σε αληθινές ιστορίες και σε αληθινά γεγονότα.

Αρχικά, δημιουργήθηκαν τρία μικρά δωμάτια απόδρασης με κλασσικούς, αλλά πρωτότυπους γρίφους (101 The Dead Diva‘s Room, 102 A Weird Student, 103 Paranoic) τα οποία έγιναν σύντομα γνωστά και λατρεύτηκαν από το κοινό, ακόμα και από τους πιο δύσπιστους! Έπειτα από δύο μήνες λειτουργίας, οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα ακόμα δωμάτιο απόδρασης. Ήθελαν όμως να δώσουν στην αγορά κάτι διαφορετικό, έτσι δημιούργησαν το τέταρτο δωμάτιο (201 Word Of Magic) το οποίο διαφοροποιείται από τα τρία πρώτα καθώς είναι διαδραστικό και όχι κλασσικό δωμάτιο απόδρασης. Όμως, δεν επαναπαύθηκαν και επέστρεψαν δυναμικά το φθινόπωρο του 2015 δημιουργώντας το πέμπτο και πιο ανατρεπτικό δωμάτιο με 100% δράση, που άλλαξε τα δεδομένα σε ολόκληρη την αγορά (202 PARANOIC 2).

Πλέον, μετά από ένα έτος επιτυχημένης λειτουργίας, το Escaped αναπτύσσεται μέσω franchise, καθώς οι ιδιοκτήτες του Escaped τυποποίησαν την τεχνογνωσία τους και σχεδίασαν ένα ευέλικτο Σύστημα Franchise, με άμεσους στόχους επέκτασης σε Πειραιά, Χαλάνδρι, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα προνόμια που σου προσφέρει το brand:

Brand υψηλής φήμης και αναγνωρισιμότητας, Νο1 σε likes, shares και κριτικές σε facebook.

Κορυφαία τεχνογνωσία.

Διαφοροποίηση, με πρωτότυπες ιδέες και γρίφους που ενθουσιάζουν.

Δωμάτια απόδρασης, χωρίς αλλά και με υποστήριξη ηθοποιών, ώστε να γίνεται το παιχνίδι πιο αληθοφανές.

Πλήρης αρχική υποστήριξη, από τον σχεδιασμό των δωματίων, τις διαδικασίες grand opending, την αρχική εκπαίδευση κ.ο.κ.

Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργανωτικά, τεχνικά και εκπαίδευσης.

Συνεχείς προωθητικές ενέργειες.

Booking από την κεντρική ιστοσελίδα.

Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

Ολοκληρωμένος και καινοτόμος σχεδιασμός των δωματίων απόδρασης, με πρωτότυπες ιστορίες απόδρασης, προσαρμοσμένων στον χώρο σας, με συμπιεσμένο κόστος.

Παράδοση του δικού σας Escaped, με το κλειδί στο χέρι, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε πλήρη εναρμόνιση με το αρχικό προϋπολογισθέν κόστος.

Αν η ιδέα να ξεκινήσετε το δικό σας Escaped σας ενθουσιάζει και επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε στην αναδυόμενη αγορά των escape rooms, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το μέλλον και τις αποδόσεις του δικού σας Escaped.

FACTS

ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΟΥ: από 80 τ.μ. σε ισόγειο ή όροφο

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 10,000 Ευρώ ανά δωμάτιο, με προτεινόμενο πλήθος δωματίων τα (5) πέντε

ENTRY FEES: 30,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =