αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Γρηγόρης το 2023

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Γρηγόρης το 2023

Σίγουρα έχεις αγοράσει καφέ ή κάποιο σνακ από τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης διαθέτει ένα πολύ δυνατό brand name το οποίο απολαμβάνει τεράστια αναγνωρισιμότητα. Πάνω από 250.000 πελάτες επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματά του, για να απολαύσουν τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, τις χειροποίητες φρεσκοψημένες πίτες, τις δροσερές σαλάτες, τα σάντουιτς, καθώς και τα γλυκίσματα που διαθέτει. Με συνεχή επένδυση στο marketing, με πλούσιο προωθητικό υλικό και με εξατομικευμένες ενέργειες προβολής και προώθησης το κάθε νέο κατάστημα Γρηγόρης προσελκύει αμέσως το καταναλωτικό κοινό.

Το 1972, στη Δάφνη, ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης. Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές, προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα χαμόγελο, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για τη μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

Από τότε, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 370 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες εταιρίες καταστηματων καφέ.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις τώρα ένα δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το franchiseportal.gr, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − eight =