αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Γρηγόρης

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Γρηγόρης

Σίγουρα έχεις πάρει κάποια φορά τον καφέ σου ή το σνακ σου από κάποιο κατάστημα Γρηγόρης. Ο Γρηγόρης δραστηριοποιείται στον τομέα του franchise σχεδόν 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία πρόταση, η οποία καθιστά το κατάστημα Γρηγόρης μία εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:

  • Η μεγάλη δύναμη του brand, Γρηγόρης, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό στο  Κατάστημα
  • Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, η οποία αλλάζει συνεχώς, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Αυτό σημαίνει ότι τα καταστήματα Γρηγόρης προσφέρουν ποικίλες επιλογές που καλύπτουν ακόμα και τους καταναλωτές που ακολουθούν εξειδικευμένη διατροφή, όπως wellbeing, vegan, lacto-free, κλπ
  • Μία μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στην σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.
  • Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες του από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος. Το κάθε κατάστημα Γρηγόρης έχει το δικό του Σύμβουλο Λειτουργίας που είναι ο άνθρωπος κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησης, καθώς παρέχει διαρκή υποστήριξη στον συνεργάτη franchisee.
  • Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μίας πρωτοποριακής μεθόδου εκπαίδευσης μέσω e-learning, , μέσω της οποίας ο Γρηγόρης εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων real time, κάθε φορά που λανσάρει ένα νέο προϊόν.
  • Η προσήλωση του Γρηγόρη στην ποιότητα και οι πολύ αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που έχει σχεδιάσει, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Εδώ είναι τα δεδομένα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 50 τ.μ. με προσαρμογή των εναλλακτικών concepts

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 €

ENTRY FEES: 15,000 €

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: 5,000 €

ROYALTIES: 5%

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 360+

  • 345+ ΕΛΛΑΔΑ
  • 16 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 13 =