αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα TYCO και να κάνεις delivery και take away σε κοκτέιλ

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα TYCO και να κάνεις delivery και take away σε κοκτέιλ

Αν πάντα ονειρευόσουν να ανοίξεις το δικό σου μαγαζί με κοκτέιλ, τώρα έχεις μια ενδιαφέρουσα επιλογή στα χέρια σου. Μπορείς να ανοίξεις ένα κατάστημα TYCO μέσω franchise. TYCO σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τώρα θέλει να επεκταθεί.

Η φιλοσοφία του TYCO είναι 100% value for money, με στόχο τα εξαιρετικά cocktails, στην σωστή τιμή για κάθε στιγμή, με τη καλύτερη εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και χαμόγελο. Long drinks και signature cocktails (στα 6 ευρώ), detox mocktails (στα 4,5 ευρώ). Μάλιστα το brand έχει γίνει γνωστό και για το ντελίβερι που κάνει σε κοκτέιλ.

Η διακόσμηση του TYCO είναι απλή και λιτή. Μια μικρή μπάρα που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το μαγαζί, οικονομικά υλικά στην διακόσμηση, χρώματα, σκαμπό και cocktails σε πλαστικά ανακυκλώσιμα ποτήρια. Pop συνδυασμοί και τροπικές λεπτομέρειες, ένα σκηνικό απόδρασης από την καθημερινότητα.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα; Ας δούμε τα δεδομένα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ.

ENTRY FEES: από 8,000 Ευρώ έως 15,000 Ευρώ, ανάλογα περιοχής

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 10,500 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 7,500 Ευρώ

Αρχικό Εμπόρευμα: 2,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 10 =