αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου frozen yogurt κατάστημα, μέσω franchise

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου frozen yogurt κατάστημα, μέσω franchise

Τα καταστήματα frozen yogurt αναπτύχθηκαν ταχύτατα τα τελευταία χρόνια. Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου; Ας δούμε την περίπτωση των Chillbox. Είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα frozen yogurt στην Ελλάδα. Με 45 καταστήματα στην χώρα, και 19 στο εξωτερικό.

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα τέτοιο κατάστημα μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα:

Η Εταιρεία Chillbox A.E. μέσω της εμπειρίας που διαθέτει παρέχει ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της:

  • Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας.
  • Ολοκληρωμένο σύστημα ίδρυσης, λειτουργίας και διοίκησης του καταστήματός τους.
  • Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.
  • Βοήθεια και υποστήριξη στη λειτουργία του καταστήματος.
  • Διαφημιστική υποστήριξη.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Το μοντέλο των καταστημάτων chillbox είναι διαθέσιμο σε τρεις τύπους:

Το μεγάλο κατάστημα

Πρόκειται για το πιο μεγάλο κατάστημα, με πωλήσεις τόσο υπό τη μορφή σερβιριζόμενου προϊόντος (Table Service), όσο και υπό τη μορφή Take-out, με εμβαδόν τουλάχιστον 150 – 200 τ.μ. και ελάχιστο αριθμό καθισμάτων τα 60, σε κεντρικά σημεία πόλεων, ανοιχτό όλο το χρόνο, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα προϊόντων chillbox.

Μέσος όρος κόστους ενός μεγάλου καταστήματος (περιλαμβάνει κατασκευαστικά, έπιπλα και εξοπλισμό) είναι 1.800 € – 2.000 € ανά τ.μ. (εξαιρείται ο «αέρας» του καταστήματος).

Το μικρό κατάστημα

Έχει δυνατότητα πωλήσεων τόσο υπό τη μορφή σερβιριζόμενου προϊόντος (Table Service), όσο και υπό τη μορφή Take-out, με εμβαδόν από 70 έως 100 τ.μ. και πιο περιορισμένο αριθμό καθισμάτων και ποικιλία προϊόντων από το μεγάλο.

Μέσος όρος κόστους ενός μικρού καταστήματος (περιλαμβάνει κατασκευαστικά, έπιπλα και εξοπλισμό) είναι 1.800€ – 2.000€ ανά τ.μ. (εξαιρείται ο «αέρας» του καταστήματος).

Κιόσκι μέσα σε εμπορικό κέντρο

Έχει δυνατότητα πωλήσεων τόσο υπό τη μορφή Take-out, με εμβαδόν από 30-50 τ.μ., χωρίς καθίσματα και περιορισμένη ποικιλία προϊόντων.

Μέσος όρος κόστους για το κιόσκι (περιλαμβάνει κατασκευαστικά, έπιπλα και εξοπλισμό) είναι 1.800€ – 2.000€ ανά τ.μ. (εξαιρείται ο «αέρας» του καταστήματος).

Η επένδυση για ένα κατάστημα chillbox αφορά σε ένα μέσο όρο κόστους που περιλαμβάνει κατασκευαστικά, έπιπλα και εξοπλισμό 1.800 € – 2.000 € ανά τ.μ. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα ενδεικτικό κατάστημα 30 τ.μ. κοστίζει 54,000 € – 60,000 €. Τα Entry Fees είναι 7.500 € για κατάστημα εποχικής λειτουργίας και 12.500 € για κατάστημα ετήσιας λειτουργίας.
Royalties δεν υπάρχουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =