αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα αμερικανικό Wayback Burgers στην Ελλάδα, μέσω franchise

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα αμερικανικό Wayback Burgers στην Ελλάδα, μέσω franchise

Το Wayback Burgers αποτελεί ένα ταχέως αναπτυσσόμενο franchise brand, το οποίο έχει έχει γίνει γνωστό για το φρέσκο burger και τα milkshakes του. Ιδρύθηκε το 1991 στην περιοχή Newark, DE, λειτουργεί σήμερα σε 25 αμερικανικές πολιτείες με περισσότερες από 100 ανοικτές τοποθεσίες διεθνώς.

Το Wayback Burgers ξεκίνησε το 1991 με το όνομα Jake’s Hamburgers με ένα μόνο εστιατόριο στο Newark, DE και το οποίο εξακολουθεί να κατέχει την αρχική του θέση στην οδό Route 273. Πέρα από το Πανεπιστήμιο Delaware, το Newark είναι επίσης γνωστό για τις μονάδες αυτοκινητοβιομηχανίας και την εμπορική του περιοχή. Ένα απλό, λιτό burgerάδικο έγινε σύντομα στέκι με αρκετά καταστήματα και ένα από τα αγαπημένα της περιοχής.

Τον Αύγουστο του 2010,η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δεύτερη φάση στην ιστορία της και έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει την στρατηγική του re-branding. Έτσι τα Jake’s Hamburgers άλλαξαν το όνομά τους σε Jake’s Wayback Burgers. Εξακολουθούν να σερβίρουν το καλύτερο burger. Κάθε μήνα, τα Wayback Burgers διαθέτουν μια ολοκαίνουργια συνταγή, τη λεγόμενη “Burger of the Month” και το “Shake of the Month.” Τα burger είναι μόνο η αρχή, χειροποίητες τηγανιτές πατάτες, βόειο κρέας σε χοτ-ντογκ, σάντουιτς με μαριναρισμένο κοτόπουλο, burger γαλοπούλας, ιδιαίτερα σάντουιτς και φρέσκες σαλάτες συμπληρώνουν το μενού.

Οπως διαβάζουμε στο Franchise.gr, τα δεδομένα για να ανοίξεις ένα τέτοιο κατάστημα στην Ελλάδα μέσω franchise είναι τα εξής:

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 150,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 32,000 Ευρώ

ROYALTIES: 5%

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − five =