αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠόσο κοστίζει η συντήρηση ενός Tesla Model S (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο κοστίζει η συντήρηση ενός Tesla Model S (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Tesla ξεκινά επίσημα πωλήσεις στην Ελλάδα, και αρκετοί είναι αυτοί που ψάχνονται όχι μόνο για το κόστος αγοράς, αλλά και για το κόστος συντήρησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μερικές απαντήσεις. Ο Steve Sasman από την Αμερική είναι κάτοχος ενος Tesla Model S. Το αγόρασε δεύτερο χέρι, με 56.000 χλμ. στο κοντέρ. Το οδήγησε επί πέντε χρόνια και έφθασε το κοντέρ στα 344.515 χιλιόμετρα. Πόσο του κόστισε η συντήρηση; Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ξόδεψε περίπου 5.000 ευρώ συνολικά, με τα περισσότερα από αυτά, τα 2.000 ευρώ, να πηγαίνουν σε αντικατάσταση της οθόνης του συστήματος Infotainment. 

Άλλα 750 ξοδεύτηκαν στην αλλαγή της εισόδου φόρτισης, άλλαξε επίσης δύο σετ ελαστικά, μία χειρολαβή πόρτας και μία μπαταρία των 12 V καθώς και κάποια άλλα μικροπράγματα.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Tesla έχει φθάσει τα 482.803 χιλιόμετρα προσθέτοντας άλλα 4.500 ευρώ σε διάφορες επισκευές. Συνολικά για όλα αυτά τα χιλιόμετρα, που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο συνολικά, το κόστος επισκευών δεν ξεπέρασε τα 9.500 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − ten =