αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσα χρήματα πρέπει να κερδίζεις κάθε λεπτό (αν δουλεύεις νορμάλ ώρες), για να έχεις 1 εκατ. δολάρια μέσα σε έναν χρόνο

Πόσα χρήματα πρέπει να κερδίζεις κάθε λεπτό (αν δουλεύεις νορμάλ ώρες), για να έχεις 1 εκατ. δολάρια μέσα σε έναν χρόνο

Με το γνωστό ειρωνικό του ύφος, ξανά χτυπά λίγο πριν τις γιορτές, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone. Σε νέο post που έκανε στο Facebook, παραθέτει μια απλή μαθηματική πράξη. Υπολογίζει το πόσα χρήματα πρέπει να κερδίζεις κάθε λεπτό, αν δουλεύεις «normal business ώρες», έτσι ώστε να βγάλεις 1 εκατ. δολάρια μέσα σε ένα έτος.

Η απάντηση; Πρέπει να κερδίζεις 8,27 δολάρια κάθε λεπτό. Κάτι που θεωρητικά μοιάζει αδύνατο. Φυσικά, είναι γνωστό ότι ο Cardone δεν είναι λάτρης… των συνηθισμένων ωραρίων εργασίας. Θεωρεί ότι για να γίνει κάποιος πλούσιος πρέπει να δουλεύει πολύ περισσότερες ώρες. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε άλλο πρόσφατο post του, καλεί του followers του να εργαστούν και στις ημέρες των Χριστουγέννων, έτσι ώστε να ξεπεράσουν τους υπόλοιπους ανθρώπους.

O ίδιος έχει αναφερθεί στο παρελθόν, στο πόσες ώρες πρέπει να εργάζεται κάποιος για να γίνει πλούσιος. «Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται στο συνηθισμένο ωράριο 9-5. Εγώ εργάζομαι 95 ώρες την εβδομάδα» τονίζει ο Cardone. Και συμπληρώνει: «Αν θες να γίνεις πλούσιος, πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις στο ωράριο 9-5 και να ξεκινήσεις να εργάζεσαι 95 ώρες εβδομαδιαίως».

«Η ζωή μου δεν είναι στην κερκίδα. Δεν είμαι θεατής. Είμαι παίχτης μέσα στο γήπεδο» λέει χαρακτηριστικά. Και ο Cardone καταλήγει: «Θυμηθείτε, δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων. Υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που δουλεύουν 95 ώρες την εβδομάδα»

Do the millionaire math and reinforce your millionaire possibility and your commitment to it. Wealth requires simple, basic math and any wealthy person will tell you this.MillionaireBooklet.com/free

Posted by Grant Cardone on Samstag, 9. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 11 =