αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠόσα χρήματα πρέπει να βάζεις στην άκρη και να επενδύεις κάθε χρόνο, για να γίνεις εκατομμυριούχος

Πόσα χρήματα πρέπει να βάζεις στην άκρη και να επενδύεις κάθε χρόνο, για να γίνεις εκατομμυριούχος

Το να γίνεις εκατομμυριούχος, μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολο αν ακολουθήσεις την κατάλληλη φόρμουλα. Η εξοικονόμηση χρημάτων και η επένδυση με πειθαρχία, συνέπεια και υπομονή είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι γίνονται αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι, λέει ο Tom Corley, ο οποίος μελέτησε τις συνήθειες περίπου 230 εκατομμυριούχων κατά τη διάρκεια πέντε ετών. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν εδώ στο It’s Possible.

Το να ζεις μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σου και να επενδύεις με συνέπεια, είναι ένας καλός τρόπος για να χτίσεις πλούτο σε βάθος χρόνου, σημειώνει ο Corley. Στη μελέτη του, περίπου οι μισοί από τους αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους χρησιμοποίησαν αυτόν τον τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων με παράλληλες επενδύσεις. Και έφτασαν στον μεγάλο στόχο τους.

Αν δεις πόσα χρήματα πρέπει να βάζεις στην άκρη, αυτό ίσως λειτουργήσει ως ένα κίνητρο για να ξεκινήσεις την προσπάθεια. Αυτό τουλάχιστον λέει ο Doug Boneparth, certified financial planner και ιδρυτής της εταιρίας Bone Fide Wealth στη Νέα Υόρκη. Ο Boneparth παρέθεσε πρόσφατα κάποιους υπολογισμούς για να δείξει πόσα χρήματα θα χρειάζεται να εξοικονομήσεις και να επενδύσεις κάθε χρόνο για να φτάσεις στο ορόσημο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Εδώ είναι το tweet του. Τι λες, μπορείς να τα καταφέρεις;

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι να μπεις σε ένα τέτοιο μονοπάτι και να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά, τσέκαρε το σχετικό άρθρο του αμερικανικού Grow.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =